Hodnocení obchodu

5,0 370 hodnocení
Přidat hodnocení
5
365x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Kristýna Koníčková | 13.7.2021
Opět nádherný a voňavý balíček :D Určitě to nebyl zdaleka poslední nákup.
Avatar autora | 16.6.2021
Avatar autora | 15.6.2021
Nejúžasnější obchod na světě!
E Avatar autora Ela | 13.6.2021
Svíčky jsou krásné a úžasně voní, dobrá komunikace a přehledný e-shop. Zq mě můžu jenom doporučit.
Avatar autora | 28.5.2021
A Avatar autora Adél | 27.5.2021
Svíčky vypadají jako na fotce u produktů a ta vůně, ta je přímo božská. Já jsem hodně na ovocné vůně a musím říct, že ty jsou velice povedené. Dostala jsem je jako dárek, teď jsem je objednala jako dárek a sklidily naprostý úspěch, takže za mě spokojenost.
AK Avatar autora Adéla Kargerová | 27.5.2021
Avatar autora | 19.5.2021
Zo sviečky som nadšená, vonia krásne a aj grafické prevedenie vyzerá milo. Tiež ďakujem za záložkový darček, určite som nenakupovala poslednýkrát. ❤
I Avatar autora IVETA | 15.5.2021
INFORMACE DOBRÉ,VŠE V POŘÁDKU DORUČENÉ
A Avatar autora Anička | 9.5.2021
Od Abyss jsem objednávala již několikrát. Svíčky vždy dorazily nepoškozené, krásné a voňavé. Jsem velmi spokojená!
Z Avatar autora Zdeňka | 6.5.2021
Objednavala jsem opakovaně, vždy spokojenost
L Avatar autora Luciferinla666 | 6.5.2021
Naprostá spokojenost, vůně i provedení perfektní.
Avatar autora | 2.5.2021
Moja nová obsesia, jedno veľké ďakujem, som veľmi, veľmi spokojná a určite objednám znovu. Moje knižné ja sa nevie nabažiť.
Avatar autora | 1.5.2021
E Avatar autora Elena | 24.4.2021
AH Avatar autora Anna Hubena | 22.4.2021
Nedávno jsem si objednávala svíčky a popravdě jsem čekala velikost cca čajovky. Svíčky jsou však větší, což mě mile překvapilo, mají nádherný desing a ještě lepší vůni! Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 21.4.2021
Avatar autora | 21.4.2021
MK Avatar autora Marie Kabrdová | 21.4.2021
Avatar autora | 21.4.2021

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 370

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.