Hodnocení obchodu

5,0 322 hodnocení
Přidat hodnocení
5
318x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucka | 18.2.2021
Některé svíčky voní jinak než bych si představovala vůni dané postavy například Rowan (Jeřáb) ale jinak voní skvěle.
Avatar autora | 18.2.2021
Š Avatar autora Štěpánka | 16.2.2021
Naprostá spokojenost
H Avatar autora Helena | 16.2.2021
Prostě boží! Čekala jsem, že si na svíčky chvíli počkám, protože nebyly na skladě, ale ony přišly do čtyř dní a jsou prostě boží.
Avatar autora | 16.2.2021
Avatar autora | 16.2.2021
B Avatar autora Barbora | 16.2.2021
Jediná stránka kde sa dajú zohnať krásne a voňavé knižné sviečky. Odporúčam všetkým knihomoľom.
Avatar autora | 15.2.2021
DZ Avatar autora Denisa Zelenková | 15.2.2021
Avatar autora | 15.2.2021
Š Avatar autora Šárka | 15.2.2021
K Avatar autora Karolína | 15.2.2021
Krásné zboží, svíčky uplně super, úžasně voní a jako dárek se moc líbili. :)
Avatar autora | 15.2.2021
Avatar autora | 15.2.2021
Avatar autora | 15.2.2021
Avatar autora | 11.2.2021
AB Avatar autora Alžběta Bílková | 11.2.2021
Krásný design, rychlost dodání a boží vůně, Anet prostě umí :) těším se, až svíčky vypálím u psaní a objednám další :)
N Avatar autora Nikol | 10.2.2021
Moje první objednávka a skvělá a rychlá komunikace, nádherně vonící svíčky i vosk a krásný design.
L Avatar autora Lucie | 10.2.2021
Za mě super. :) Koupila jsem si svíčky Yennefer a udělaly mi obrovskou radost. Ta vůně je úžasná. :)
S Avatar autora Silvie | 16.1.2021
Nádherný design i vůně svíček, která mimochodem vždy naprosto sedí k danému příběhu. Jen jsem se ještě neodhodlala je pálit, zatím slouží jako dekorace knihovny. :-) Plus je také rychlé doručení, i u svíček, které jsou v předobjednávce!

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 322

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.