Hodnocení obchodu

5,0 402 hodnocení
Přidat hodnocení
5
395x
4
6x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.11.2021
T Avatar autora Tereza | 16.11.2021
Nakupuji už po několikáté. Většinou to začne tak, že kupuju dárky k Vánocům/narozeninám apod., a končí to tím, že si domů vezu balíček s 10 svíčkami. Moc krásné vůně i provedení a moc dobrý nápad.
T Avatar autora Tereza | 16.11.2021
Obchod mohu jenom doporučit. Vše dorazilo v pořádku a svíčky voní přímo nádherně. Určitě budu kupovat znovu.
A Avatar autora Adéla | 15.11.2021
Všechno dorazilo v pořádku, dokonce i něco navíc. Krásně vše voní a záložky jsou naprosto dokonalé. Určitě si tu něco vyberu i příště :).
AB Avatar autora Adéla Badošková | 15.11.2021
Všechno dorazilo v pořádku, svíčky voní nádherně a skvěle vypadají. Teď jsem až na malé maličkosti kupovala vše jako dárečky, ale rozhodně musím udělat někdy radost i sama sobě.
A Avatar autora Alena | 15.11.2021
Vždy absolútna spokojnosť, všetky sviečky sú nádherne spracované a vône príjemne namiešané. Rada si objednávam osvedčené, ale vždy skúsim aj zopár nových. ❤️
Avatar autora | 6.11.2021
I Avatar autora Irena | 3.11.2021
Několikátý nákup, vždy vše bez problémů. Svíčky nádherně voní, i když zapálené jsem ještě všechny neměla. Pořád si u limitovaných edicí říkám, že je to škoda :D
M Avatar autora Mimzy | 3.11.2021
Knižní svíčky s vůněmi které mě přenesou zpátky do oblíbených knih a k oblíbeným postavám. Absolutní spokojenost.
Avatar autora | 2.11.2021
Kupovala jsem jako dárek a vypadá to, že radost byla velká. Pokud jde o nákup, vše proběhlo dobře.
B Avatar autora Blanka | 1.11.2021
Koupila jsem svíčky dceři k Vánocům krásné vůně , pěkně provedené.Spokojenost.
Avatar autora | 30.10.2021
Avatar autora | 30.10.2021
KA Avatar autora Kateřina Andrlová | 30.10.2021
Avatar autora | 30.10.2021
Avatar autora | 29.10.2021
DL Avatar autora Denisa Lisnerová | 28.10.2021
T Avatar autora Tessa | 28.10.2021
Avatar autora | 28.10.2021
Svíčky jsou naprosto kouzelné a ty vůně! Nemůžu se jich dostatečně načmuchat, je to závislost :D Moc děkuju!
Avatar autora | 23.10.2021
Naprostá spokojenost.

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 402

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.