Hodnocení obchodu

5,0 448 hodnocení
Přidat hodnocení
5
440x
4
6x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.12.2021
I Avatar autora Ivona | 14.12.2021
Naprostá spokojenost jako vždycky. Vosky voní úžasně.
A Avatar autora Anna | 14.12.2021
Avatar autora | 13.12.2021
I Avatar autora Iveta | 12.12.2021
Super nákup i rychlost doručení
Avatar autora | 12.12.2021
RB Avatar autora Radka Bočanová | 12.12.2021
Krásný náramek.
J Avatar autora Janka | 12.12.2021
MD Avatar autora Michaela Dlouhá | 12.12.2021
VM Avatar autora Věra Miřiňovská | 12.12.2021
Se svíčkami jsem naprosto spokojena. Nádherné vůně mají. Hezky zabaleni. Spokojenost
M Avatar autora Martina | 12.12.2021
Svíčky i vosky krasne voní. U vosku mě teda štve jejich zabalení. Čekala jsem, že mi přijde každý zvlášť. Takhle když je chci darovat je musím prendat do něčeho jiného. Svíčky než se zapálí vonej hezky ale po zapálení necítím tedy nic extra.
J Avatar autora Jana | 12.12.2021
Na váš obchůdek mi dala typ má vnučka, která je milovníkem svíček . Tak jsem jí hned jednu sadu objednala. Vše bylo vyřízeno rychle a svíčky dorazily v pořádku. Nádherně voní bude mít určitě velikou radost. Doporučuji všem.
Avatar autora | 11.12.2021
Objednala jsem nějakých osm svíček a mám chuť jít hned objednat znovu. Vůně úžasné, svíčky krásné a o dost větší, než jsem očekávala. Obrovská spokojenost.
Avatar autora | 11.12.2021
Úžasné svíčky :)
Avatar autora | 11.12.2021
E Avatar autora Eva | 11.12.2021
S Avatar autora Sofie | 11.12.2021
Nejlepší svíčky s nejlepší tématikou.
M Avatar autora Markéta | 7.12.2021
Obchůdek jsem objevila až letos v listopadu a nakupovala jsem zde tedy poprvé, ale tak spokojená z objednávky jsem dlouho nebyla. Svíčky mají nádhernou vůni, jsou větší, než jsem čekala a celkově mě velice příjemně překvapily, jak jsou výrazné a příjemné. Naprostá spokojenost a určitě budu objednávat i v budoucnu. :)
M Avatar autora Markét | 6.12.2021
Avatar autora | 6.12.2021

Stránka 2 z 23 , položek celkem: 448

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné