Hodnocení obchodu

5,0 501 hodnocení
Přidat hodnocení
5
491x
4
6x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Kateřina Kaderková | 28.4.2022
D Avatar autora Denisa M | 28.4.2022
Opravdu krásně sladce voní...
Avatar autora Marie Šimáková | 28.4.2022
... všechny, které jsem zatím vyzkoušela, seděly k příběhům tak moc, že jsem tomu až někdy nemohla uvěřit! Moc díky za tento zážitek, ráda si objednávám znovu ( a některé 2x, protože první samozřejmě nikdy nezapálím! :)) Používáme je i v práci s našimi studenty, když jim představujeme knihy! Jsem ze svíček opravdu nadšená!
Avatar autora Michaela Řežábková | 7.4.2022
Naprostá spokojenost. Svíčka dorazila rychle a naplnila mé očekávání, byl to dárek a kamarádka byla nadšená! ♥
AC Avatar autora Agáta Chaloupková | 6.4.2022
K Avatar autora Katie | 20.3.2022
Síce je to v podstate ako kupovať mačku vo vreci, no ani raz sa mi nestalo, aby mi nejaká sviečka nevoňala. Vlastne, niektoré budem kupovať pravidelne. Zásielky vždy pekne zabalené a rýchlo doručené.
E Avatar autora Ettelwen | 18.3.2022
Objednávala jsem už několikrát a naprostá spokojenost. Voňavý balíček přišel vždy rychle a pečlivě zabalený. Měsíční záložka navíc vždy potěší. Ještě se mi nestalo, že by mi nějaká vůně nesedla, naopak, mám pocit, že se vůně hezky trefují do postav a snaha přiblížit se jim je hezky hmatatelná. Objednávám už od začátku vzniku e-shopu, a je hezké vidět, že i po několika letech láska ke svíčkám přetrvává, vymýšlí se nové věci a nabídka se krásně rozrůstá. Díky za skvělou práci!
LH Avatar autora Lenka Hroncová | 18.3.2022
Sviečky sú také krásne a voňavé (aj nezapálené), až mi je ľúto ich reálne zapáliť. Záložky tiež veľmi podarené. Pri produktoch, ktoré sú na sklade, bolo doručenie naozaj rýchle a všetko bolo starostlivo bezpečne zabalené.
A Avatar autora Adéla | 18.3.2022
Dlouhá doba doručení a z pěti svíček mi voněla jen jedna, ostatní jsou přinejlepším zajímavé :( Možná někdy nakoupím znovu, ale teď jsem zklamaná
GB Avatar autora Gabriela Bartošová | 17.3.2022
K Avatar autora Karolína | 17.3.2022
Miluju svíčky, které nádherně voní i vypadají. Záložky jsou také krásné ????
AK Avatar autora Anežka Kočová | 17.3.2022
RM Avatar autora Radana Marková | 17.3.2022
MH Avatar autora Martina Holotňáková | 16.3.2022
Avatar autora Lucie Šibalová | 16.3.2022
LK Avatar autora Lenka Králiková | 16.3.2022
VB Avatar autora Valentina Bímová | 16.3.2022
HN Avatar autora Hana Nováková | 2.3.2022
TB Avatar autora Taťána Baudišová | 2.3.2022
AN Avatar autora Adéla Němcová | 2.3.2022

Stránka 2 z 26 , položek celkem: 501