Hodnocení obchodu

5,0 322 hodnocení
Přidat hodnocení
5
318x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lea | 16.11.2020
Jsem velice spokojena. Objednávka byla jako dárek a udělala ohromnou radost.
Avatar autora | 16.11.2020
Avatar autora | 10.11.2020
H Avatar autora Hanka | 9.11.2020
Jsem maximálně spokojena. Svíčky budou vánoční dárky a už přemýšlím kolik si jich dám pod stromeček sobě.
KK Avatar autora Kristina Kurcová | 8.11.2020
První nákup zde, svíčky krásné a vonící, budou pod stromečkem jako dárky. Ocenila bych více "motivů", např. klasiky (Shakespeare, Austenová, Andersen), více pohádek...
Z Avatar autora Zuzana | 7.11.2020
Zbožňujem sviečky tie vône a design, naprosto famózne.
P Avatar autora Pavla | 7.11.2020
Z obchodu jsem naprosto nadšená. Svíčky jsou krásné vzhledově, přišly pěkně zabalené a i pozornost ve formě záložky potěšila. Zásilka přišla velmi rychle a po celou dobu jsem o jejím pohybu byla dobře informována. Ale co je hlavní, svíčky úžasně voní (zvláště doporučuji svíčku Nikolai, z ní jsem naprostu unešena a nejraději bych si jí nechala). Všechny tři svíčky poputují jako vánoční dárky kamarádkám a já si myslím, že udělají velkou radost.
Z Avatar autora Zdenka | 7.11.2020
Svíčky mohu jen doporučit. V tomto obchodě nakupuji už po několikáté. Svíčky krásně voní a mají hezký design.
RH Avatar autora Renáta Hrbková | 7.11.2020
Zatím jsem objednala poprvé, po hodně dlouhém uvažování, ale jediné, co mě zastaví nakupovat znova, je asi moje peněženka. 5/5
Avatar autora | 6.11.2020
Avatar autora | 6.11.2020
MK Avatar autora Maria Kokešová | 6.11.2020
Objednávala jsem poprvé a mé očekávání objednávka nezklamala, předčila naopak. Svíčky mají kouzelný design, jsou voňavé a velmi kvalitní, hoří překvapivě dlouho a hezky u toho vypadají. Atmosféra, jakou vytvářejí při práci či kávě je opravdu hmatatelná a přináší momentu uspokojující pohodu. Po praktické stránce - objednávka dorazila brzy, v pořádku, velice důkladně zabalená. Trošku mě zklamal materiál a kvalita tisku u přiobjednané záložky, ale jelikož to byl pro mě bonus, hvězdičku to určitě neubere. Nákup zajisté nebyl poslední. Naopak se obávám, že jich bude v budoucnu nestoudně mnoho!
D Avatar autora Dana K. | 4.11.2020
Objednávala jsem "zatím" jen dvakrát, ale určitě ne naposled. Svíčky voní naprosto úžasně, některé už jsem (s bolavým srdcem) i zapálila a hoří dlouho a provoní celý byt. Mám svíčky z LoTRu, HP, Eragona, Magnuse Banea, Witchera (3druhy) a se všema jsem naprosto spokojená. Dodání také paráda, žádné dlouhé čekání. Doporučuji dál a chválím kudy chodím.
Avatar autora | 2.11.2020
K Avatar autora Katka | 1.11.2020
Objednávám už po několikáté, svíčky jsou krásné, voňavé, doručení velmi rychlé, s balíčkem jsem moc spokojená a můžu jedině doporučit. ????
A Avatar autora Adéla | 30.10.2020
Bohužel tu nejsou k dispozici svíčky z Humbookfestu 2020 ani jen k hodnocení, tak je shrnu tady. Voní nádherně, jako většinu svíček z tohoto obchodu je nemusíte ani zapalovat, jsou aromatické dost. A všechny jsou tak čučavé, že je škoda je zapálit. :) Komunikace i dodání perfektní, moc doporučuji.
Avatar autora Petra Šulcová | 29.10.2020
Nádherné svíčky s božskou vůní, doručení rychlé a bezproblémové. Můžu jedině doporučit ❤️
Avatar autora Klára Šindelářová | 29.10.2020
Objednala jsem loni 4 svíčky k Vánocům a letos knižní záložky. Jsem nadšená z detailů a vůně. Děkuji za tenhle skvělý obchod. Vše proběhlo v pořádku. Teď už jen čekat na záložky až přijdou a reakce rodiny o Vánocích :)
I Avatar autora Ivana | 29.10.2020
Som veľmimi spokojná . Všetko prebehlo v poriadku . Sviečky voňajú nádherné.
K Avatar autora Kačka | 26.10.2020
Miluji tyhle svíčky, kupuji je moc ráda. Bohužel ke mě jde balíček už více jak týden, doufám, že se neztratil. Docela mě to mrzí. To stejné se mi stalo i u poslední objednávky. Všichni chválí dobu dodání, já bohužel nemůžu.
AH Avatar autora Aneta Horáková (Administrátor) 26.10.2020
Je mi líto, že u vás doručení trvá déle, bohužel je to věc, kterou nemohu ovlivnit. Raději jsem se i podívala, jak to u Vaší objednávky (ze 17.10) vypadá, odesílala jsem ji 20.10 a poté to již bohužel není v mých silách ovlivnit. Obvykle bývá Zásilkovna velmi rychlá (často je balíček připravený do druhého dne), ale to ve vašem případě neplatí. Můžete přístě zkusit jinou dopravu a uvidíme, kde je zakopaný pes :)

Stránka 5 z 17 , položek celkem: 322

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.